Miért válassz minket?

Mert hiszünk abban, hogy a mi befektetett munkánk neked kamatozik!

Németnyelv oktatás

A VILÁGVEVŐ MŰHELY 15 év oktatási tapasztalattal vállalja NÉMET nyelv tanítását és felkészítést: nyelvvizsgákra, érettségire, pót-vizsgára, külföldi munkavállalásra, külföldi partnerekkel való céges kommunikációra. Valamint általános és szaknyelvi fordításokat.

Mikor válassz bennünket?

Ha egyénileg szeretnél tanulni vagy párban, esetleg hárman, osztálytárssal, munkatárssal, baráttal, barátnővel együtt.

Ha olyan tanárnál szeretnél tanulni,

 aki diplomás, sokéves tanítási tapasztalattal rendelkezik és szakmailag igényes
 aki számtalan módszert és eszközt ismer a tankönyvön kívül:)
 aki sokféle szakma szaknyelvében járatos
 akinek az általános iskolásoktól kezdve a felnőttekig van tanítási tapasztalata
 és mindenki számára megtalálja a megfelelő módszert, tananyagokat, eszközöket
 aki segíti az otthoni felkészülésedet is.

Tovább

Művészetterápiás foglalkozások

Szekeres Eszter diplomás művészetterapeuta várja terápiás foglalkozásain mindazokat, akiknek fontos a lelki egészségvédelem, a kiegyensúlyozott lelkiállapot, a konfliktusok, problémák feldolgozása és békés rendezése.

Tovább

Szülinapi party, kiadó!

Játszóházunkban születésnapi zsúrok és hasonló családi, baráti rendezvények szervezését is vállaljuk. Ezekre a rendezvényekre szombaton és vasárnap egész nap lehetőség van. A részleteket a szülinapi zsúrok menüpontban olvashatjátok.

Tovább

Kézműves foglalkozások

Szintén több, mint 15 éve foglalkozunk kézműves foglakozások tartásával, amelyek során az év ünnepeihez, hagyományaihoz kapcsolódóan dolgozzuk fel nem szokványos módon az ünnepi vagy egyéb aktuális témát. Foglalkozásainkon elsősorban természetes anyagokkal dolgozunk, építünk a népi kézművesség hagyományaira, igényes, értékes alkotásokat próbálunk létrehozni a legkisebbekkel is, kerüljük a gagyit és valódi értékeket próbálunk átadni.

Tovább

Játszóház, gyerekfelügyelet

Játszóházunk az előzőnél sokkal tágasabb és kényelmesebb környezetben, új játékokkal, igény esetén gyermekfelügyelettel várja a gyerekeket és szüleiket hétköznap és szombaton napközben. A játszóházi környezetet és a benne található játékokat szakmai szempontok alapján terápiás szakember válogatta össze és alakította ki, a kialakításnál törekedtünk a természetes anyagok használatára, a harmonikus környezet kialakítására, a különböző életkorú gyerekek igényeinek a kielégítésére. Nálunk gyermekeitek játszva, észrevétlenül fejlődnek a jó minőségű, igényes eszközök és játékok segítségével. Várunk mindenkit szeretettel!

Tovább

Játékos fejlesztő foglalkozások

Új szolgáltatásunk a 5-8 éveseknek szóló terápiás foglalkozások, akik iskolába indulnak, vagy már el is kezdték az első / második osztályt, de nehézségeik vannak a rajzolás, írás, olvasás során, nem szívesen rajzolnak, írnak, olvasnak, nem szívesen járnak iskolába, mert nincsenek igazi sikerélményeik. A foglalkozásokon élvezetes, alkotó feladatokat kapnak a gyerekek, a zene, a táncos mozgások, a rajz, a festés és egyéb technikák segítségével tesszük belsővé azokat a formákat és mozgásokat, amik az írás, olvasás, rajzolás alapjai. És hogy ezt a gyerekek valóban az ő szintjükön, szerethető, élvezhető módon teszik, egész életre meghatározza az olvasáshoz, íráshoz, tanuláshoz való viszonyukat.

Tovább

Munkatársaink

Trenyik Zsolt

mindenes

Trenyik Zsolt vagyok, okleveles villamosmérnök, a Világvevő Műhely valós és virtuális infrastukturájának...

Szekeres Eszter

vezető tanár

Szekeres Eszter vagyok, német nyelvtanár, magyar szakos bölcsész, nyelvész (hungarológia és magyar...

Néhány infó (játszóház)

A játszóházba benti cipővel vagy zokniban lehet bemenni. A fogadótérben, ahol lehetőség van leülni, kávét készíteni, olvasni, természetesen lehet utcai cipővel tartózkodni.

Minden egyes játék beszerzése hosszas meggondolás eredménye. Igyekszünk a olyan játékokat választani, amelyek észrevétlenül fejlesztenek, lekötik a gyerekek figyelmét, strapabíróak, és amikor csak lehet, természetes anyagból készültek.

Néhány infó (németnyelv oktatás)

Ennek egyetlen egyszerű, de annál fontosabb oka van: mert ez a létező leghatékonyabb, a számodra, számotokra legoptimálisabb módszer!

Egy kicsit bővebben: ha megbeszéljük, hogy mikor jössz órára (természetesen ez nem kőbe vésett időpont!), a tanár száz százalékosan rád (kiscsoport esetén rátok) tud figyelni, nektek tud célzott anagokat készíteni, és azt az 1-2-3 órát kizárólag rád, rátok szánni.

Németórát a megbeszélt időpont előtti nap éjfélig lehet lemondani. Egyéb esetben az óra megtartottnak számít.

 • 2002

  START

 • 2004

  SZOMBATHELY

 • 2016

  SZELESTEY U.

 • 2018

  KISFALUDY U.