JÁTSZÓHÁZ

Játszóházunk az előzőnél sokkal tágasabb és kényelmesebb környezetben, új játékokkal, igény esetén gyermekfelügyelettel várja a gyerekeket és szüleiket hétköznap délelőttönként. A játszóházi környezetet és a benne található játékokat szakmai szempontok alapján terápiás szakember válogatta össze és alakította ki, a kialakításnál törekedtünk a természetes anyagok használatára, a harmonikus környezet kialakítására, a különböző életkorú gyerekek igényeinek a kielégítésére. Nálunk gyermekeitek játszva, észrevétlenül fejlődnek a jó minőségű, igényes eszközök és játékok segítségével.

Várunk mindenkit szeretettel!

Hétfő-Péntek: 09:00 – 12:00

Hétvégén a játszóház kiadó zsúrokra!

Szülővel (felügyelet nélkül): 1500 Ft / óra

Felügyelettel: 1800 Ft / óra

10 órás bérlet: 10% kedvezménnyel!

GYEREKFELÜGYELET

Elintéznél délelőtt néhány dolgot, de nincs, aki vigyázzon addig a gyerkőcre? Továbbképeznéd magad a gyes alatt, és néhány órás felügyeletet keresel a picinek erre az időre? Akkor várunk Benneteket délelőttönként 9:00-tól 12.00 óráig a belvárosban, könnyen elérhető helyen, egy barátságos kis kuckóban, igényes környezetben, képzett, a gyerekek nyelvét beszélő gondozókkal. Kérjük, hozzatok magatokkal váltócipőt vagy vastag zoknit! Gyerekeket kb. egy éves kortól tudunk fogadni, ha már viszonylag “önállóan” tud közlekedni a gyerkőc. Kérjük, hogy a többi gyerek érdekében csak egészséges és a kötelező oltásokkal rendelkező gyerekeket hozzatok a játszóházba!

Hétfő-Péntek: 09:00 – 12:00

Hétvégén a játszóház kiadó zsúrokra!

Gyerekfelügyeletünk előzetes bejelentkezéssel működik – a tervezhetőség érdekében. Ezért kérjük, hogy amennyiben szeretnétek igénybe venni, előző este 20:00 óráig jelentkezzetek be! Köszönjük!

1800 Ft / óra

10 órás bérlet: 10% kedvezménnyel!

BEJELENTKEZÉS

[recaptcha size:compact]