happy birthday

JÁTSZÓHÁZUNK KIADÓ!

Szombatonként és vasárnaponként egész nap kiadó a játszóházunk szülinapi zsúrokra illetve egyéb családi, baráti rendezvényekre.

Amit kínálunk:

  • Egy nagy játszószobát sokféle igényes játékkal, ahol a legkisebbektől a kisiskolásokig találnak maguknak a gyerkőcök elfoglaltságot (két mászóvár, kellékek lányos és fiús szerepjátékokhoz, rajzolási lehetőség, színezők, falitábla, társasjátékok stb.)

  • A játszóház bérlése esetén a teljes játszóház kizárólagosan a szülinapos és vendégei rendelkezésére áll, más, idegen gyerekek ilyenkor nem tartózkodnak a játszóházban.

  • Étkező részt mikróval, hűtőszekrénnyel, kávégéppel és kis konyhával, amely egy kis átrendezéssel tánctérré is alakítható.

  • Zeneszerszámokat és zenét igény esetén tudunk biztosítani.

  • Bármely étel és ital szabadon behozható.

  • Külön programot felárért tudunk biztosítani. A következő programok közül tudtok választani:

    Közös zenélés-éneklés a Háklár Bandával

    “Keltsd életre kedvenc mesédet!” Alkotós-bütykölős-rajzolós-színezős foglalkozás, amelynek során megelevenednek egy kiválasztott mese hősei. Álarcokat, fejdíszeket és egyéb kellékeket készítünk a kis mesehősöknek.

Áraink:

A játszóház bérleti díja: 20.000 Ft / alkalom (max. 5 óra) + 10.000 Ft kaució (Amennyiben nem történt semmilyen rongálás, a kaució a rendezvény után visszajár.)

A játszóház vagy délelőttre (8-12:30 között), vagy délutánra (13:00-19:00 között, max. 5 órára) foglalható.

A bérleti díj tartalmazza az alap dekorációt (*) és az evőeszközök, a konyhai felszerelés használatát (**), valamint a zenéhez szükséges alapeszközök használatát (***).

Éneklős-zenés foglalkozás (kb. egy óra) : 8000 Ft

Kézműves foglalkozás (kb. másfél óra): 6000 Ft (anyagköltséggel együtt)

GeburtstagspartyIdeenJungen2_300

A játszóház lefoglalását 10.000 Ft foglalási díj előzetes megfizetésével, a  szerződés aláírásával tudjuk elfogadni. A bérleti díj fennmaradó részét (10.000 Ft) valamint a 10.000 Ft kauciót legkésőbb 14 naptári nappal a foglalás (rendezvény) időpontja előtt kell megfizetni.

Foglalást lemondani legkésőbb a foglalás dátuma előtt 14 naptári nappal lehet. Ez esetben a teljes bérleti díj valamint a kaució visszajár.


A fenti határidőn túli (14 naptári napon belüli) lemondás esetén

1. közösen egyeztetett, három hónapon belüli időpontra tesszük át a rendezvényt és a befizetett teljes bérleti díj valamint a kaució arra az időpontra érvényes, VAGY

2. a kaució teljes összege visszajár, a teljes bérleti díj pedig
elhasználható a Világvevő Műhely bármely szolgáltatására, 3 hónapon belül.

Az első pont (a rendezvény elhalasztása) egy alkalommal történhet az eredeti időponthoz képest.

(*) Alap-dekoráció: lufik, girland (megbeszélés alapján bármilyen egyéni dekorációt megvalósíthattok, a bejutást ehhez igazítjuk!)

(**) Tortalapát (kicsi, nagy), tortavágó kés (nagy), evőeszközök, tányérak, poharak.

(***) Két hangrendszer áll rendelkezésre. Az egyik a játszóban (Videoton Aida), a másik az előtérben (étkezőben, Videoton Cleopatra). Mindkét erősítőhöz telefon, tablet stb. csatlakoztatható, 3,5″-os (“kis jack”) végű kábel segítségével (a kábel adott!). Mindkét erősítő olyan magasságban van, hogy felnőttek érik el.

A játszóban két, led-es diszkólámpa található, szürkület után szintén felnőtt által elérhető magasságban kapcsolható.