happy birthday

JÁTSZÓHÁZUNK KIADÓ!

Szombatonként és vasárnaponként egész nap kiadó a játszóházunk szülinapi zsúrokra illetve egyéb családi, baráti rendezvényekre.

Amit kínálunk:

  • Egy nagy játszószobát sokféle igényes játékkal, ahol a legkisebbektől a kisiskolásokig találnak maguknak a gyerkőcök elfoglaltságot (két mászóvár, kellékek lányos és fiús szerepjátékokhoz, rajzolási lehetőség, színezők, falitábla, társasjátékok stb.)

  • A játszóház bérlése esetén a teljes játszóház kizárólagosan a szülinapos és vendégei rendelkezésére áll, más, idegen gyerekek ilyenkor nem tartózkodnak a játszóházban.

  • Étkező részt mikróval, hűtőszekrénnyel, kávégéppel és kis konyhával, amely egy kis átrendezéssel tánctérré is alakítható.

  • Zeneszerszámokat és zenét igény esetén tudunk biztosítani.

  • Bármely étel és ital szabadon behozható.

  • Külön programot felárért tudunk biztosítani. A következő programok közül tudtok választani:

    Közös zenélés-éneklés a Háklár Bandával

    “Keltsd életre kedvenc mesédet!” Alkotós-bütykölős-rajzolós-színezős foglalkozás, amelynek során megelevenednek egy kiválasztott mese hősei. Álarcokat, fejdíszeket és egyéb kellékeket készítünk a kis mesehősöknek.

Áraink:

A játszóház bérleti díja: 20.000 Ft / alkalom (max. 5 óra) + 10.000 Ft kaució (Amennyiben nem történt semmilyen rongálás, a kaució a rendezvény után visszajár.)

A bérleti díj tartalmazza a dekorációt és az evőeszközök, a konyhai felszerelés használatát.

Éneklős-zenés foglalkozás (kb. egy óra) : 8000 Ft

Kézműves foglalkozás (kb. másfél óra): 6000 Ft (anyagköltséggel együtt)

GeburtstagspartyIdeenJungen2_300